Vezi toate serviciile
Filtrul
Pret
Din:
inainte:
Brand
Latimea
Inaltimea
Indicele de sarcină
Indicele de viteză
Sezonalitate
Cauta
Reseteaza

Achizitioneaza anvelope cu format R21 in Chisinau

O alegere uimitoare de anvelope de calitate marcii populare, vedeti in magazinul nostru online. Anvelope de dimensiunea potrivita pentru masina Dvs gasiti in magazinul nostru. Va intilnim de asemenea cu bogatia selectiei si cu un pret acceptabil.

Cum sa cititi marcajele formatului anvelopelor auto?

Pe partea laterala a anvelopei auto puteti vedea un numar mic de semne si litere. Acesta concluzioneaza intregul material despre anvelopa. Sunt 3 parametri cei mai esentiali care toti proprietarii de vehicul trebuie sa le priceapa:raza, diametrul si latimea.

Luati in considerare anvelopele cu valorile - R21:

  • I valoare este latimea anvelopei auto in milimetri.
  • A 2 valoare este profilul anvelopei auto. Aceasta inaltime indica relatia dintre lungimea profilului si diametru ca procente.
  • R - Marea majoritate a automobilistilor cred incorect ca, aceasta litera constituie raza. Acesta este parametrul unei anvelope auto ce are o lenta radiara.
  • Cifra de dupa R - valoarea diametrului anvelopei auto.

Cum sa determinati dimensiunea potrivita?

In actul tehnic a vehiculului exista un formular cu parametrii anvelopei pentru masina Dvs. Acest formular poate fi obtinut si din cauciucurile disponibile pe automobil. In caz ca intampinati greutati in alegere si aveti nevoie de referinte adaugatoare, contactati profesionistii nostri. Ei va vor ajuta sa selctati optiunea cea mai buna. Oferim exclusiv produse originale.

Sus