Vezi toate serviciile

Cumpara anvelope cu caracteristici R23 in Moldova

Magazinul nostru online ofera o selectie incredibila de anvelope auto de calitate de la marci de incredere . Pe situl nostru gasiti anvelope auto cu dimensiunea recomandabila exact pentru automobilul Dvs . Va satisfacem in plus cu gama selectiei si cu un pret atractiv.

Cum sa cititi marcajele dimensiunilor anvelopelor?

Pe suprafata laterala a anvelopei exista un numar anumit de cifre si litere. Acesta incheie tot materialul despre anvelopa. Exista trei parametri cei mai semnificativi care absolut toti proprietarii de autovehicul ar trebui sa le inteleaga:raza, latimea si diametrul.

Luati in cont cauciucul cu valori - R23:

  • 1 valoare e latimea anvelopei in milimetri.
  • A 2 valoare e profilul anvelopei. Aceasta dimensiune indica raportul intre lungimea profilului si diametru in procente.
  • R - Multi soferi cred gresit ca, acest simbol inseamna raza. Acesta e parametrul unei anvelope auto ce are un cordon radiar.
  • Numarul de dupa R e desemnarea diametrului anvelopei.

Cum sa determinati parametrul necesar?

In certificatul tehnic a masinei este un document cu elemente anvelopei pentru vehiculul Dvs. Acest document poate fi obtinut si din anvelopele disponibile pe vehicul. In caz ca intilniti dificultati in selectare si aveti nevoie de informatii suplimentare, contactati specialistii nostri. Ei va vor consulta cum sa procurati varianta cea mai acceptabila. Vindem intotdeauna produse originale.

Sus