Filtrul
Vascozitate(SAE): openfilter
Volum openfilter
Combustibil openfilter
Indicele de vascozitate openfilter
Vascozitate cinematica la 100 °C openfilter
Cenusa sulfatata openfilter
Punct de inflamabilitate openfilter
Punct de curgere openfilter
Tact motor openfilter
API openfilter
ACEA openfilter
Cauta
Reseteaza Reseteaza

Ulei de motor S-Oil

Uleiuri S-Oil pentru motor cumpara in Chisinau

In magazinul nostru online descoperiti un sir larg de uleiul S-Oil de motor. Aceasta firma de multa vreme a dobindit o vasta faima si este preferata de o multime de automobilisti la nivel mondial. Noi dam asigurare pe calitatea uleilor de motor atasate in sortiment, din motiv ca cumparam numai produse originale, de inalta calitate.

Uleiurile S-Oil pentru motor sintetice au stadiu ridicat de adaptare la temperatura. Aceasta este o selectionare nemaipomenita pentru un motor ce functioneaza la temperatura critic scazuta si ridicata. Caracteristicile uleiului artificial cuprind: coeficient redus de frecare; performanta inalta la temperaturi mici; indice de vascozitate inalte; evaporare mica; oxidativa inalta si fixitate termica.

Uleiul pentru motor semi-artificial atrage prin universalitatea sa si e admisibil pentru practic fiece tip de motor. Uleiul semi-sintetic are nivel mai scazut de aditivi si vascozitate mai slaba.

Uleiurile minerale pentru motor sunt potrivite pentru masinile cu motoare care nu necesita intretinere individuala. Aceasta este o optiune excelenta si ieftina pentru automobilele de generatie veche.

Ce fel de uleiuri de motor sa alegi?

Pentru a alege uleiul de lubrifiere convenabil, este nevoie sa cunoasteti: modelul de motor cu ardere interioara, kilometrajul autovehiculului, sezonalitatea si gradul de vascozitate. Aieste informatii pot fi gasite in actul specificatiilor tehnice a autovehiculului sau incredintati selectionarea profesionistilor nostri. Achizitionati acum si bucurativs de toate avantajele pe site-ul nostru anvelopele.md. Suntem permanent pregatiti sa va surprindem cu servicii de excelenta calitate, preturi placute si reduceri profitabile.

Sus to-top.png